Portfolio blogger

Friss topikok

Portfolio hírbox

2011.03.02. 08:02 Szobonya Péter

A tőke házhoz jön - Miskolc

Lesz egy érdekes rendezvény Miskolcon a jövő héten, az a címe, hogy "A tőke házhoz jön". A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (HVCA) szervezi, sok hasznos dolgot meg lehet tudni a kockázati tőkéről, meg lehet ismerkedni néhány JEREMIE-alap vezetőjével és más befektetőkkel, és arról is lesz szó, hogy mire jó a kockázati tőke, és hogy egy befektetőnek hogyan lehet felkelteni az érdeklődését.

A részletek:

Dátum: 2011. március 8.
Helyszín: Palota Hunguest Hotel, Lillafüred
Időpont: 10.00 – 15.00
Regisztráció: 9.30 – 10.00
Részvételi díj: 4 000 Ft + Áfa / Fő

Pár ezer forintba belekerül a részvétel, de ha valakit érdekel a téma, szerintem megéri elmenni. Ja és ez egy rendezvénysorozat része, amit bizonyos időközönként az ország különböző nagyvárosaiban szerveznek meg, tehát Zalaegerszegről nem biztos hogy érdemes most Miskolcra utazni, hacsak nem úgy érzed hogy azonnal befektetőre van szükséged (ebben az esetben előbb olvasd el ezt a blogbejegyzést); inkább hívd fel a HVCA-t hogy mikor lesz a következő rendezvényük valami közelebbi helyszínen, addig pedig itt nézz utána hogy hogyan is kell egy befektetőkeresésnek nekiállni.

Na de aki közelebb lakik, az ne habozzon, kattintson a részletekért a HVCA honlapjára, és jelentkezzen bátran! 

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény egyesület kockázati tőke portfolioblogger hvca magyar kockázati és magántőke egyesület


A bejegyzés trackback címe:

https://kockazatitoke.blog.hu/api/trackback/id/tr832697150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása