Portfolio blogger

Friss topikok

Portfolio hírbox

2011.11.30. 13:36 László Tóth

Hogy működik a külföldi startup világ?

Az alábbiakban az Insider blog posztját tesszük közzé, melyet Halaska Gábor, a Figyelő hetilap informatika rovatának vezetője publikált.

E hét elején rendkívül élvezetes előadást tartott a Primus Capital egyik legfontosabb, globális befektetőjének képviselője a belvárosi Colabs központban. Csak ínyenceknek!


Forgács András, a világszerte ismert, a Rockefeller családhoz (is) köthető Richmond Global kockázati tőkealap igazgatója káprázatos előadást tartott arról, hogyan is működik Kínában illetve Amerikában a kockatőke világ.

A közel két órás szeánszról most csak a legérdekesebb diákat tesszük közzé (angolul értők előnyben), azokat, amelyek az amerikai inkubációs modell működését, a nagy inkubációs központok modelljét hasonlítják össze. Sőt, az utolsó dián még rangsorolják is azokat.

“Stay Tuned” ugyanis a kínai kockatőke világára még visszatérünk később.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Szólj hozzá!

Címkék: startup kockázati tőke mások írták tőkebevonás induló vállalkozás insider portfolioblogger


A bejegyzés trackback címe:

https://kockazatitoke.blog.hu/api/trackback/id/tr553419210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása