Portfolio blogger

Friss topikok

Portfolio hírbox

2011.12.08. 09:12 Szobonya Péter

Na és miről álmodik a projektgazda?

A közelmúltban írtam egy kis cikket arról, hogy miről álmodik a kockázati tőkés. Az eszmefuttatásom végkicsengése az volt, hogy sok más dolog mellett, illetve mögött, valamennyi kockázati tőkés végső soron ugyanarról álmodik: pénzről. Arról, hogy a befektetett tőkéje még több pénzt fog neki fialni.

Na de akkor a korrektség jegyében illő, hogy arról is szó essék, hogy vajon a tőkebefektetőt kereső személy/cég/vállalkozás (őt hívják ronda szóval, jobb híján projektgazdának; esetleg céltársaságnak vagy projekttársaságnak), na ő miről álmodik?

Hát ő is a pénzről, természetesen.

Arról, hogy valaki pénzt ad neki, amiből megvalósíthatja a nagyra törő terveit; mégpedig sokat; mégpedig könnyű feltételek mellett, valahogy így:  

Dilbert.com

Úgyhogy kedves jelenlegi vagy leendő projektgazdák: nem ér ám leszólni a kockázati tőkéseket, hogy "ezek is csak pénz akarnak": hát persze, hogy azt.

Pont mint te.

Szólj hozzá!

Címkék: kockázati tőke tőkebevonás portfolioblogger befektetőkeresés


A bejegyzés trackback címe:

https://kockazatitoke.blog.hu/api/trackback/id/tr893444794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása