Portfolio blogger

Friss topikok

Portfolio hírbox

2011.05.17. 18:16 Szobonya Péter

Közeleg a kockázati tőke szakma éves nagyrendezvénye

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (HVCA) minden évben megrendezi a kockázati tőke szakma nagy regionális konferenciáját. Ez a közép-kelet-európai régió egyik legnevesebb rendezvénye a témában; az idén június 2-án lesz, a Hilton Vár-ban. A HVCA az idén is (mint az elmúlt két évben) a Portfolio.hu-val közösen szervezi a konferenciát.

Itt megnézhetitek a részletes programot.

Tényleg nagy lesz a felhajtás, ott lesz mindenki, aki számít, vagy számítani akar. Befektetők, tanácsadók, érdeklődők, a téma kutatói, a szakma krémje, mindenki. És nemcsak a felhajtás nagy, egy csomó tök jó előadás is van, a szakmai trendekről, mi volt tavaly, mi lesz jövőre, ilyesmi. Legalábbis tavaly ilyen volt, és a programot elnézegetve az idén is elég érdekes lesz; az egyik központi téma most a generációváltás a családi vállalkozásoknál.

Már nagyon kíváncsi vagyok erre a konferenciára; én biztosan ott leszek, és majd beszámolok róla itt a blogon.

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia rendezvény egyesület portfolioblogger hvca magyar kockázati és magántőke egyesület


A bejegyzés trackback címe:

https://kockazatitoke.blog.hu/api/trackback/id/tr692911690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása